Archief van
Maand: oktober 2024

Pupkes verwacht begin december 2024.

Pupkes verwacht begin december 2024.

Voor Miitos hebben we dezelfde reu gekozen als haar voorgaande R-nestje.
Hier zijn namelijk hele mooie, lieve en goed werkende heidewachtels uit geboren. Ze zijn nu 1,5 jaar jong en er zijn al heel veel prijzen gehaald.

Riddar Miitos werd Beste Reu op de Clubmatch van de Heidewachtelvereniging, Riva Miitos werd Internationaal Jeugdkampioen exterieur, Riddar en Raven haalden de VJP, Raven haalde daarnaast ook de HZP en een SJP B-diploma en Riddar haalde ook nog de Wout Arxhoek Trofee (exterieur beste Jeugdhond) en de Ed Swart Trofee (beste jeugdhond beste werkresultaat).

Miitos Bailey van de Chesannehof

Uitmuntend Exterieur, 53 cm schofthoogte, HD-A 40, ECVO oogonderzoek vrij. Verschillende SJP -B diploma’s

De dekreu Carlo vom Körfkens Hof woont in Duitsland

Exterieur Uitmuntend V/V, HD A, schofthoogte 53 cm, ECVO oogonderzoek vrij, daarnaast heeft hij de VJP, HZP en VGP-1 gehaald.

Lieve Carlo dekreu

Beide honden hebben een superlief karakter, grote will to please en zijn kern gezond. Heb je interesse in deze bijzondere combinatie mail ons dan. Onze voorkeur gaat uit naar nieuwe baasjes die de pup willen opleiden voor de jacht en/of wedstrijden. [email protected]

Veldwerkkwalificatie voor Lysanne

Veldwerkkwalificatie voor Lysanne

Na het behalen van de tweede A wilde Hans ook graag een veldwerkkwalificatie voor Lysanne. Op de eerste wedstrijd voor haar bij de Bracco Italiano Club
CAC Kampioensschapswedstrijd haalde ze de Derde prijs.